Якісний ремонт квартир

Косметичний – дешевий спосіб зміни звичного інтер’єру. Він включає поклейку шпалер, заміну декоративних елементів та дрібні роботи з обробки стін. За грамотного підходу до справи у приміщеннях створюється обстановка, що відповідає актуальним тенденціям.

➲ Капітальний – актуальна послуга для власників квартир, розміщених у старих багатоповерхових будинках. Рівні стіни, підлога та стеля для такого житла – велика рідкість. Тому під час роботи наші зусилля скеровуються на вирівнювання поверхонь. Також велика увага приділяється облаштуванню функціонального простору. Для цього виконується перепланування, замінюються комунікації, додаються міжкімнатні перегородки та конструкції;
➲ Євроремонт – роботи з облаштування навколишнього простору, у процесі яких застосовуються інноваційні матеріали та передові технології. Вони спрямовані на видозміну приміщень та створення комфортної обстановки. При євроремонті розробляється унікальний дизайн-проект, пропонується кілька варіантів планування та розміщення меблів. Після закінчення робіт квартира набуває нового вигляду. Вона стає красивою, просторою, функціональною та сучасною. Ми виконуємо ремонт квартир якісно та не підводимо клієнтів. При здійсненні робіт фахівці беруть до уваги призначення приміщення. У ванній кімнаті використовуються матеріали, які стійко переносять негативну дію вологи. При облаштуванні кухонного простору застосовуються незвичайні рішення: поділ на функціональні зони, встановлення фартуха із загартованого скла, монтаж світлодіодних світильників. Якщо роботи проводяться у вітальні, застосовуються оригінальні елементи декору, створюється куточок для відпочинку, споруджуються багаторівневі стелі з гіпсокартону.